Casting portret

Wil je gecast worden voor leuke opdrachten? Dan zijn professionele castingfoto’s noodzakelijk en de wijze waarop je jezelf presenteert doorslaggevend. Bureaus, producers en agentschappen kijken altijd kritisch naar castingfoto’s voordat zij beslissingen nemen. Wil jij ook een doorbraak in je carrière? In mijn studio kun je terecht voor professionele castingfotografie inclusief gratis visagie en stylingadvies.

Eerlijke karakterfoto’s

Een castingfoto moet laten zien wie jij werkelijk bent. Het zijn persoonlijke en naturelle portretfoto’s die jouw karakter onderstrepen. Vanuit een ontspannen sfeer zorg ik ervoor dat jij je helemaal kunt openstellen en als het ware vriendschap sluit met de camera en de fotograaf. Deze openheid laat zich zien in de foto. Eerlijke en open karakterfoto’s helpen jou om jezelf te presenteren aan bijvoorbeeld een castingdirector.

Castingfoto’s inclusief visagie en styling

Dankzij mijn jarenlange ervaring als visagist in de foto- en filmwereld weet ik welke foto’s castingsbureau vragen. Daarom is de castingfotografie in de studio in Amsterdam altijd inclusief visagie en stylingadvies. Op die manier kun jij je van je beste kant laten zien. Ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan, help ik je graag bij het maken van je eerste castingsfoto’s.

Een totaalplaatje

Castingfoto’s bestaan niet alleen uit portretten, maar ook uit half- en totaalshots. Het is belangrijk dat we de tijd nemen, want we maken meerdere foto’s met verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen. Neem dus verschillende kledingsetjes mee. Het is verstandig om hier van te voren even contact over te hebben, dan kan ik je goed adviseren.

Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van de castingfoto’s die ik wekelijks schiet. Wil jij gecast worden door gerenommeerde bureaus of agentschappen? Neem dan contact op voor een afspraak.