Zakelijk portret

Een goede eerste indruk maken. Daarvoor krijg je maar één kans. Als bedrijf, ondernemer, zelfstandig professional, zzp’er of freelancer gaat het om het uitstralen van vertrouwen. Heel begrijpelijk. Daarom zorg ik als professioneel portretfotograaf voor een zakelijk portret waarop je professioneel, oprecht en betrouwbaar overkomt.

Profielfoto

Een goede profielfoto is van onschatbare waarde. Op je website, je cv, social media of internet. Voordat je elkaar in real life ontmoet heb je vaak al digitaal kennis gemaakt. Een profielfoto moet dus uitstralen wie je écht bent. Tijdens de fotoshoot besteed ik daarom veel aandacht aan wie jij bent en hoe je overkomt. Met stylingadvies en visagie haal ik het beste in je naar boven. We kijken samen naar je houding en gezichtsuitdrukking zodat dit klopt met wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Zakelijke foto

Als ondernemer, zzp’er of freelancer ben jij hét gezicht van je eigen onderneming. Een goede zakelijk foto is daarbij van ongekend belang. Je kunt bij mij zakelijke portretfoto’s voor websites, visitekaartjes, brochures, presentaties en social media laten maken. Dat kan op locatie in je eigen onderneming of in mijn fotostudio. Samen kijken we wat jij wilt uitstralen en schieten hier het perfecte plaatje bij.

Zakelijke fotografie

Als bedrijf is het van groot belang om professionele portretfoto’s te laten maken. Veel zakelijke foto’s komen op een pagina waar het bedrijf zijn personeel voorstelt aan de klant. En klanten zien op hun beurt in één oogopslag met wie zij zaken doen. De zakelijke portretfoto’s van de medewerkers zijn dus een belangrijk visitekaartje van het bedrijf.

Vertrouwen uitstralen

Een vriendelijke en positieve uitstraling helpt in het vertrouwen naar de klant toe. Wanneer ik zakelijk portretten maak, probeer ik altijd het persoonlijke gezicht van het bedrijf in beeld te brengen. Door een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren zorg ik ervoor dat de foto’s niet te stijf worden, maar altijd recht doen aan de persoonlijkheid van medewerkers.

Ook een professioneel zakelijk portret laten maken? Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn zakelijke fotografie of neem direct contact op voor een afspraak.