Recensies van tevreden klanten

Nicoline van der Heijden

5 sterren!

“Iets wat ik liever zo lang mogelijk uitstel is een nieuwe fotoreportage laten maken. Toen ik Adrienne tegenkwam op internet hakte ik de knoop door: nu. Wat me over de streep trok was haar portfolio met mooie natuurlijke portretten en het gegeven dat ze zelf de visagie verzorgt. Adrienne woont en werkt sinds dit jaar op 30 minuten rijden van Amsterdam waar ze haar huis voor iedere sessie ombouwt tot professionele fotostudio. Alles staat klaar. Boven een aparte kamer met kledingrek en privacy om je om te kleden. Er is rust en ruimte.”

Jan Jonker:

5 sterren!

“Vorige week bij Adrienne geweest om zakelijke portretfoto’s te laten maken. Ik wist niet wat te verwachten maar ben buitengewoon positief verrast. De hele sfeer en gang van zaken was professioneel maar tegelijk ontspannen. Veel goede tips en ideeën, ze verstaat haar vak! Over het eind resultaat ben ik dan ook 101% tevreden.”

Linda Pepping:

5 sterren!

“Onlangs een artiesten fotoshoot laten maken bij Adrienne. We zijn heel tevreden. Adrienne neemt alle tijd en stelt je erg op je gemak en dit is heel fijn tijdens een fotoshoot. Duidelijk overleg en advies over kleding. Ze doet zelf de visagie. Adrienne geeft ook advies over welke foto’s goed geschikt zijn. We hadden de foto’s super snel in ons bezit en zijn er ontzettend blij mee! We hebben nu een prachtige portfolio waar we mee kunnen werken.”

Marcel Hageman:

5 sterren!

“Als iemand die zichzelf enorm goed vindt in het niet-fotogeniek zijn moet ik zeggen dat Adrienne mij enorm heeft verbaasd! De foto’s zijn enorm professioneel en Adrienne maakte het erg comfortabel voor mij om te poseren, zelfs zo comfortabel dat ik het oprecht leuk begon te vinden. De nabewerking van de foto’s is ook subliem te noemen, geen overdreven poespas maar gewoon een naturel-look met nét dat beetje extra. Zodra de Corona-kilo’s eraf zijn kom ik absoluut terug voor nóg een shoot. Heel erg bedankt, Adrienne!”