Particulier portret

Memorabele portretfoto’s

Wil je mooie portretfoto’s van jezelf laten maken? Je zwangerschap vastleggen? De kids op de foto laten zetten? Met je geliefde op de foto of mooie datingfoto’s? Dan ben je van harte welkom in mijn fotostudio in Amsterdam. Als ervaren portretfotograaf laat ik jou (of jullie) stralen.

Portretfoto’s

Met mijn portretfoto’s laat ik jou stralen. Of je nu chique, casual, klassiek of stoer op de foto wilt. Indien gewenst geef ik stylingadvies en verzorg ik bijpassende make-up. Door mijn jarenlange ervaring als visagist weet ik haarfijn wat werkt op beeld en wat niet. Om jou helemaal tot je recht te laten komen, gebruik ik een neutrale achtergrond. Een portretfoto draait immers om jou.

  • Wil je een mooie portretfoto laten maken? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Cadeautip

Een portretfotoshoot is leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. Geef je moeder, vriendin of nicht een portretfotoshoot inclusief visagie en stylingadvies cadeau. Niet alleen is het genieten om mooi opgemaakt te worden en in de spotlights te staan, het levert ook nog eens mooie plaatjes op. Een memorabel cadeau.

Portretfoto laten maken

Als gespecialiseerd portretfotograaf kun je bij mij terecht voor verschillende fotoshoots. Bijvoorbeeld voor een zwangerschaps portret, een individueel portret of samen met je geliefde, een kinderportret, familieportret, portretfoto’s voor datingsites.

Ook een bijzondere portretfoto laten maken? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. Of bekijk eerst eens mijn portfolio om een indruk te krijgen van de portretfoto’s die ik zoal maak.