s

Over Adrienne portretfotograaf regio Haarlem en Amsterdam

Mijn naam is Adrienne Korzilius en werk als professioneel portretfotograaf. Na 36 jaar gewoond te hebben in Amsterdam ben ik verhuisd naar Cruquius, onder de rook van Haarlem en Amsterdam en woon daar sinds november 2021. Een nieuwe woonuitdaging deed zich voor in deze groene omgeving met milieuvriendelijke nieuwbouw op Landgoed Wickevoort met uitzicht op een glooiende golfbaan en moestuinen en dit alles van maar 25 minuutjes van Amsterdam met ook goede OV verbindingen. En in deze mooie omgeving is er ook de mogelijkheid om op locatie te fotograferen.
Ik heb mijn fotostudio in Cruquius, naast Heemstede, tussen Haarlem en Hoofddorp en de mogelijkheid van een fotostudio in Amsterdam vlakbij het Nieuwe Meer. Ik kom ook graag langs op locatie bij de bedrijven met mijn professionele fotostudio voor mooie zakelijke portretten voor websites.
Al jarenlang fotografeer ik met veel plezier karaktervolle portretten. De liefde voor fotografie stroomt door mijn aderen. Zie je de camera die ik in mijn hand heb? Dat is een erfstuk van mijn grootvader, Bonpa die mij inspireerde om fotograaf te worden. Zelf fotografeer ik het liefst met een Nikon camera, met mijn favoriete 85 mm lens. Om jou zo mooi en authentiek mogelijk op beeld vast te leggen.

Persoonlijke en professionele portretten  

Waar ik iedere dag aan werk zijn portretfoto’s die een sterke persoonlijkheid uitstralen. Of dat nu voor een castingfoto, een gezinsportret of een zakelijke portretfoto is. Dat betekent zeker niet dat professionele portretfoto’s stijf en zakelijk zijn. Juist niet. Professionaliteit betekent voor mij de kracht om datgene te laten zien wat jou onderscheidt en uniek maakt. In de castingfoto’s van artiesten, acteurs en musici wil ik artisticiteit benadrukken. In de zakelijke portretfoto’s van ondernemers en zzp’ers wil ik naast het zakelijke aspect ook het vertrouwen naar de klant tot uiting brengen. Professionaliteit en persoonlijkheid gaan voor mij hand in hand. Zzp’ers, ondernemers en bedrijven maar ook particulieren behoren tot mijn klantenkring van advocaat tot acteur; coaches, auteurs, iedereen is welkom die een goede professionele profielfoto nodig heeft voor zijn website, publiciteitsfoto, LinkedIn

Fotoshoot inclusief visagie

Ik bied al mijn fotoshoots aan inclusief gratis visagie en styling. Dat vind ik zelf een belangrijk pluspunt. Door mijn jarenlange ervaring als visagiste in de foto- en filmwereld weet ik hoe je middels een naturel make-up het beste in iedereen naar boven kunt halen. Deze ervaring zet ik graag in om jou nog meer te laten stralen op een memorabele foto.

 

“De visagie en mijn persoonlijke aandacht staan garant voor een karaktervol portret voor professionals en particulieren”

 

Fotostudio en fotograaf op locatie

Ik werk vanuit mijn eigen fotostudio aan huis. Daar heb ik al mijn professionele flitslampen, soft boxen en achtergronden binnen handbereik en kan ik voor een optimale belichting en achtergrond zorgen.
Als fotograaf op locatie neem ik mijn mobiele fotostudio mee naar uw bedrijf en richt daar een studio in om zo professionele zakelijke portretfoto’s van alle medewerkers (incl. visagie) te maken voor websites en presentaties.

Wil je meer weten over mij? Wil je een bijzonder portret laten schieten? Ik hoor graag wat je wensen zijn, dan zorgen we samen voor de perfecte foto. Neem contact op.