Over Adrienne portretfotograaf Amsterdam

Mijn naam is Adrienne Korzilius en ik werk al 22 jaar als professioneel fotograaf in Amsterdam. Al jarenlang fotografeer ik met veel plezier karaktervolle portretten. De liefde voor fotografie stroomt door mijn aderen. Zie je de camera die ik in mijn hand heb? Dat is een erfstuk van mijn grootvader Bonpa die mij inspireerde om fotograaf te worden. Zelf fotografeer ik het liefst met een Nikon camera, met mijn favoriete 85 mm lens. Om jou zo mooi en authentiek mogelijk op beeld vast te leggen.

 Persoonlijke en professionele portretten

Waar ik iedere dag aan werk zijn portretfoto’s die een sterke persoonlijkheid uitstralen. Of dat nu voor een castingfoto, een gezinsportret of een zakelijke foto is. Dat betekent zeker niet dat professionele portretfoto’s stijf en zakelijk zijn. Juist niet. Professionaliteit betekent voor mij de kracht om datgene te laten zien wat jou onderscheidt en uniek maakt. In de portretfoto’s van artiesten, acteurs en musici wil ik artisticiteit benadrukken. In de zakelijke portretfoto’s van ondernemers, zzp’ers en freelancers wil ik naast het zakelijke aspect ook het vertrouwen naar de klant tot uiting brengen. Professionaliteit en persoonlijkheid gaan voor mij hand in hand.

Fotoshoot inclusief visagie

Ik bied al mijn fotoshoots aan inclusief gratis visagie en styling. Dat vind ik zelf een belangrijk pluspunt. Door mijn jarenlange ervaring als visagiste in de foto- en filmwereld weet ik hoe je middels een naturel make-up het beste in iedereen naar boven kunt halen. Deze ervaring zet ik graag in om jou nog meer te laten stralen op een memorabele foto. Of die nu is bedoeld om je zwangerschap vast te leggen of om een professionele profielfoto voor LinkedIn te schieten.

 

“De visagie en mijn persoonlijke aandacht staan garant voor een karaktervol portret voor professionals en particulieren”

 

Studio en fotograaf op locatie

Ik werk voornamelijk vanuit mijn eigen fotostudio in Amsterdam. Daar heb ik al mijn spullen en apparatuur binnen handbereik en kan ik voor een optimale belichting en achtergrond zorgen. Voor het maken van sommige foto’s – bijvoorbeeld bedrijfsfoto’s werk ik ook als fotograaf op locatie

Wil je meer weten over mij? Wil je een bijzonder portret laten schieten? Ik hoor graag wat je wensen zijn, dan zorgen we samen voor de perfecte foto. Neem contact op.