Recensies

 • De medewerkers van de organisatie van het Pensioenfonds UWV zijn op de foto gegaan voor onze website. Adrienne heeft voor ons deze fotoshoot verzorgd en dat bleek een hele goede keuze. Alles ging keurig op tijd en de foto's werden na 't bewerken snel opgeleverd. Adrienne is een hele prettige fotografe om mee te werken. Ik heb ontzettend veel positieve reacties van de medewerkers ontvangen over haar manier van werken. Ze is erg goed in mensen op hun gemak te stellen, wat natuurlijk helpt om mooie foto's te maken. Ze neemt echt de tijd en kijkt ook goed naar kleding en haardracht. De foto's zelf zien er schitterend uit. Bovendien nam zij de tijd om samen met mij te bepalen welke foto's het meest geschikt zijn voor op de website. De prettige samenwerking met haar, de zeer schappelijke prijs en de kwaliteit van de foto's, maakt dat ik haar zeker weer zal benaderen voor volgende opdrachten.

  Diane Schipper Pensioenfonds UWV
 • Een bevriende actrice raadde me Adrienne aan, omdat ze zich bij haar zo op haar gemak gevoeld had, wat je duidelijk op de foto's terugzag. Dat klonk goed, dus belde ik en meteen merkte ik wat diegene bedoeld had: een mengeling van vriendelijkheid, humor en ook scherpte en know how. Omdat ik nog niet ervaren was in het maken van foto's voor castingbureaus, was het erg prettig dat Adrienne me allerlei tips gaf en met mij meedacht over welke foto's we moesten gaan maken. Met een bulk kleren kwam ik bij haar aan en we zochten allerlei setjes uit en ook daarbij merkte ik dat Adrienne op een constructieve manier eerlijk was in het geven van haar mening, waardoor we snel en efficiënt aan de slag konden. Tijdens de fotoshoot zelf, legde ze geregeld uit wat ze wilde doen en wat ze van mij verlangde. Ze nam de leiding over het proces, maar wel zo dat het contact gelijkwaardig voelde. Niet het belangrijkst, maar toch: de geweldige koffie het grote glas lekkere limonade dat ik tussen de verschillende sessies kreeg! We hebben na de shoot nog samen een grove selectie gemaakt, waarbij me opviel hoe snel en helder Adrienne te werk ging. En wel zo dat er veel ruimte was voor mijn eigen idee. Op deze manier heb ik nu een uiteenlopend pakket aan foto's, waar ik erg tevreden mee ben!

  David Groeneveld
 • Adrienne heeft al drie keer achtereen mijn castingfoto’s gemaakt. Goede foto’s betekent voor mij goede jobs, uitnodigingen voor castings, maar ook directe boekingen. She delivers every time! Dat zie ik niet alleen bij mij, maar ook bij de foto’s van anderen op haar website. Adrienne creëert een relaxte sfeer waardoor ik me op mijn gemak voel, ze luistert naar wat ik wil uitstralen en haalt zo het beste uit me. Zo kan ik gewoon mijn werk doen als acteur en danser!

  Robert Prein
 • Ik had de behoefte om me eens een keer professioneel te laten fotograferen en deze foto's eventueel te gebruiken voor een casting bureau. Dankzij Adrienne is me dit meer dan 100 % bevallen! In een informele en relaxte sfeer hebben we in verschillende outfits deze middag de foto's gemaakt. Naast het hebben van mooie en professionele foto's krijgt je ego ook een extra boost. Adrienne weet de juiste snaar te raken en je vertrouwen volledig te winnen waardoor de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Deze foto's kun je ook nog eens gebruiken bij sollicitaties, Linkedin, Facebook, Whatsapp, etc. Ik kan het iedereen aanbevelen. Rein Stulemeijer

  Rein Stulemeijer