artiesten fotograaf

Als artiest wil en moet je gezien worden. Opvallen tussen alle anderen, jezelf onderscheiden, laten zien wat jou als bekend persoon definieert. Om dit te doen, heb je krachtige portretfoto’s nodig die weerspiegelen wie jij bent. Als portretfotograaf fotografeer ik al jarenlang artiesten en celebrities. Fotografie die het beste van het beste vraagt.

Eerste indruk

Professionele artiesten portretten waren altijd al belangrijk, maar nu er steeds meer online gebeurt, is het nóg belangrijker geworden. Via internet en social media vormen mensen al snel een eerste indruk. Met goede en professionele portretfoto’s kun jij als artiest deze eerste indruk beïnvloeden.

Professionele portretfoto

Professionele portretfoto’s zijn van cruciaal belang als je een bekend gezicht bent. Niet alleen voor je website en je social media, maar zeker ook voor je drukwerk, presentaties, persfoto’s en je agent of boekingsbureau. Ik help je op te vallen met een unieke, professionele portretfoto waarop je het beste tot je recht komt.

De beste versie van jezelf

Naast fotografie geef ik stylingadvies en verzorg ik de visagie. Door mijn jarenlange ervaring als visagist in de foto- en filmwereld kan ik jouw sterke punten benadrukken. Tijdens de fotoshoot besteden we veel aandacht aan de juiste sfeer, houding en gemoedsuitdrukking. Alles moet passen bij wie jij bent en wat je wilt – of moet –uitstralen. Zodat jouw unieke schoonheid en persoonlijkheid op beeld wordt gevangen.

Diverse artiestenmix

Ik heb een zeer diverse groep van beginnend en ervaren talent voor mijn camera gehad. Acteurs, trainingsacteurs, musical-artiesten, zangers, dansers, presentatoren, musici en fotomodellen. De portretfoto’s worden gebruikt voor persoonlijke portfolio’s, websites en audities van de artiesten. Maar ook worden ze gebruikt door gerenommeerde castingbureaus, organisatiebureaus, producers en agentschappen. Ben jij een artiest of BN’er en zoek je een professionele fotograaf met een studio in Amsterdam? Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van enkele artiestenportretten of neem contact op bij vragen of voor een afspraak.